gezinsuitbreiding

29 May 2013

Posted In: bentPersonal
Tags:  , , , , , , , , , ,

In november krijgt ons gezin er een nieuwe telg bij, hoera hoera!!

Of het een jongen of een meisje wordt, dat weten we zelf nog niet.
In alle geval, jongen of meisje, alles begint met een ei. En met Pasen zijn dat chocolade-eieren.
Inspiratie komt op de meest onverwachte momenten, in mijn geval was dat bij de bakker, waar de geur van verse chocola en versgebakken brood mijn reukorgaan (en hormonen) op hol deed slaan. En zo ontstond het recept voor de aankondiging van baby2 voor de familie…

Men neme 2 halve chocolade eieren, een echo en een lintje. Zet een pan op een heel licht vuurtje en laat de chocola smelten (achteraf gezien was 1 helft genoeg)

Rol de echo op, leg die voorzichtig in het ei, lintje ertussen, effe dichthouden et voila, het kindersurprise-ei is klaar!

Een schoon strikske errond en afgeven maar!

Zo’n ei maken voor al onze Facebook vrienden zou erover zijn, dus kwam manlief op de proppen met het idee om het onze miniman te laten aankondigen. Het resultaat:

En dan was het tijd om een peter en meter te kiezen. Onze keuze viel op de 2 beste meters van’t land: meter kathleen (beter bekend als ‘katte’ of ‘kat’) en meter saskia (beter bekend als ‘sas’). Ze kregen elk een ieniemienie bodietje, volledig gepersonaliseerd met flockfolie, met veel liefde (en veel geduld) gemaakt.

Flockfolie is een geweldige uitvinding maar ik kan u verzekeren, zo’n klein letterkes uitknippen, daar begint ne mens op den duur boos (en scheel) van te kijken… En manlief vond het geestig om daar foto’s van te nemen

6 Responses to gezinsuitbreiding

Posted by Carol on 29 May 2013 5:10 pm

Superleuke manier om een vers mensje aan te kondigen! Proficiat!

Posted by Sofie on 29 May 2013 5:22 pm

Supercool! Knap gedaan! x

Posted by happy meter katte on 30 May 2013 8:12 am

… en ook superleuk om zo als meter gevraagd te worden!! :-)
Ready when you are ieniemienie! :-)

Posted by Les Mademoiselles on 24 Jun 2013 3:33 pm

Dikke proficiat!

Posted by flock flock « wentiti on 12 Jul 2013 4:41 pm

[...] en strijken op een tshirt of romper of wat dan ook… tenzij ge het uzelf moeilijk maakt (zoals hier), dan komt er enorm veel prutswerk en geduld aan te [...]

Posted by Maaike on 15 Oct 2013 11:05 am

Wauw!! dat is pas een orginele manier om iets aan te kondigen… En die onsies, zo schattig… Maar inderdaad, het lijkt mij ongeloofelijk veel prutswerk!

OOh en proficiat met het aankomende kleintje he

Naam *
Email *
Website
Commentaar *