ondergoed

11 Jul 2012

Posted In: naaisels
Tags:  , , , , , , ,

En meteen ook de onthulling van geheim project numero twee, alweer voor een collega!

Deze keer voor Mamezelle, ‘t is te zeggen, voor haar 2 schoon kinders. Want ondergoed aan een collega geven zou raar zijn.
Mamezelle geeft elke keer ze grote kuis houdt, al het speelgoed waar haar kinders te groot voor worden, door aan mijn miniman. Grote blauwe Ikea-zakken speelgoed vol. Ik wil haar daar elke keer iets voor geven, maar ze zegt altijd “neehee, ik ben blij dat ik daar vanaf ben”. De koppigaard…
Dan maar iets voor de kindjes. Ik vond dat die wel iets in ruil mochten hebben voor al dat speelgoed dat de mama zomaar weggeeft.

2 setjes ondergoed, het fameuze Van Katoen – kinderondergoed. Het patroon en de handleiding waren dik ok!
Alleen wat gefoefel om de boordstof met een tweelingnaald vast te stikken. Dat heb ik bij het 2e marcelleke dan ook opgegeven. Gewoon de boordjes met de overlock vastgezet. Even mooi en 10 keer zo snel. En de marcellekes heb ik onderaan ook afgewerkt met een boord, om opnieuw dat gesukkel met de tweelingnaald te vermijden.

de boordjes afgewerkt mét gewoon stikmachien en tweelingnaald

 

de boordjes afgewerkt met overlock

Stof is van Bora, gekocht bij Bambiblauw
Boordstof van bij Koekepeertje

Voila, en nu maar hopen dat het past.

4 Responses to ondergoed

Posted by griet on 12 Jul 2012 1:54 pm

Het is supermooi!
Vrolijk :-)

Posted by Les Mademoiselles on 13 Jul 2012 12:08 pm

Hihi, wij denken blijkbaar echt nét hetzelfde! Ik heb deze week ook ondergoed gemaakt, in de derde variant van dit Boratricot. Was wel eentje voor mezelf, dus niet echt blogproof vond ik :-)

Posted by wentiti on 13 Jul 2012 12:25 pm

@Les Mademoiselles: ik denk dat ik weet bij wie ik moet zijn als ik ooit eens wat stof tekort kom, boratricot, de olifantjes van je dekentje… ;-)

Posted by Piepow on 13 Jul 2012 8:58 pm

Heel mooi! Ik gebruikte de linkse stof voor een pyama voor Lilith. Die stof is zo mooi.

Naam *
Email *
Website
Commentaar *